A legjobb randi oldalak

5.0

(562 Értékelés)

További részletek

4.8

(522 Értékelés)

További részletek

4.6

(470 Értékelés)

További részletek

4.5

(495 Értékelés)

További részletek

4.3

(505 Értékelés)

További részletek

Rendszeres frissítés
Minden nap keresünk új randi oldalakat hogy értesülj róluk amilyen gyorsan csak lehet.

Nem részrehajló értékelések
Szakértőink értékelései igazságosak és függetlenek mindenféle befolyástól.

Ár/érték arányra tekintettel
Megkeressük hol tudsz a legtöbbet dugni a pénzedért.


A 8 legfontosabb pontja az egyéjszakás kalandoknak

1.) Első számú szabály: Ne bukj le!

Elméletben könnyűnek hangzik, de a gyakorlatban egy kicsit bonyolultabb a kép.

Néhány dolgot érdemes észben tartani mikor belekezdünk egy viszonyba. Körültekintően válaszd ki melyik randioldalra regisztrálsz. Néhány weboldal üzemeltető nem veszi olyan komolyan a felhasználók anonimitását, mint más szolgáltatók. Itt hadd emeljük ki még egyszer: Minden weboldal, amit mi összehasonlítunk, nagy hangsúlyt fektet az anonimitásra és a diszkrécióra. Számunkra ez elengedhetetlen.

2.) A fent említettek mellett biztosra kell mennünk, hogy ezen oldalaknak nem marad nyoma a böngészési előzményekben. Hogy ezt elérjük, használjunk inkognitó módot vagy bizonyosodjunk meg róla, hogy minden alkalommal töröltük a böngészési előzményeket a randi oldal látogatása után.

3.) Tisztázd a helyzetet a partnerrel, akivel a viszonyt folytatod: Tudasd vele, hogy te párkapcsolatban élsz és ne próbáld meg átverni. Ha másképp cselekszel feleslegesen bonyolítod a helyzetet. Biztos lehetsz benne, hogy majdnem minden nő, aki használja a fent említett oldalak valamelyikét, szintúgy párkapcsolatban él ezért nem fognak szemrehányást tenni. Épp ezért fontos minél hamarabb tisztázni a helyzetet.

4.) Érdemes vásárolni magadnak egy második mobiltelefont, amit kikapcsolva, eldugva tartasz. Csak akkor kapcsold be ha a szeretőddel kell lebeszélned a találkozót.

5.) A legjobb, ha a találkákat a lakhelyedtől távol eső helyre szervezed le és ha úgy alakul, hogy egy hotelben találkoztok mindeképpen készpénzzel fizess, így nem hagysz nyomot a bankkivonatodon. Továbbá tartsd be a KRESZ szabályait mikor a randira mész. Egy kipostázott büntetés kellemetlen magyarázkodást okozhat otthon.

6.) Ha van egy megbízható barátod avasd be! Így Ő bármikor tud alibit biztosítani számodra ha a helyzet úgy kívánja.

7.) Ne dicsekedj a szeretőddel. A vészhelyzeti alibit biztosító barátodon kívül ne mesélj senkinek a viszonyodról, főleg ne hencegésből. Minden egyes ember, aki tud róla csak a lebukás kockázatát növeli sebezhetővé téve téged. Tartsd titokban a viszonyod és élvezd ki.

8.) Ne hagyj nyomot a ruházatodon, főleg ne más nő illatát. Tartsd észben, hogy a nők nagyon gyorsan ki tudják szagolni más nők illatát rajtad ha nem vagy elég óvatos.

Amíg ezeket a szabályokat és útmutatásokat betartod semmi sem állhat az útjába egy gyümölcsöző viszonynak. Sok sikert és rengeteg örömöt kívánunk a legjobb weboldalak lista valamelyikéhez!Ki regisztrál alkalmi partner kereső oldalakra?

Sokszor teszik fel nekünk a kérdést van-e egyáltalán olyan női profil az ilyen weboldalakon aki nem kamu. Sajnálattal be kell valljuk sok társkereső weboldal valóban kamu profilokkal dolgozik annak érdekében, hogy magához csalogasson férfiakat és ezzel rávegye őket, hogy regisztráljanak. Ezek a weboldalak legtöbbször nyilatkoznak róla, hogy kamu profilok is találhatóak az oldalon, de ezt mindig eldugva, az apró betűs általános szerződési feltételekben teszik, amit szinte soha senki nem olvas el. Pont emiatt, mi csak olyan weboldalakat tettünk fel a legjobbak listára  amelyek nem használnak kamu profilokat.

De mégis milyen nők regisztrálnak a weboldalakra, amik a legjobbak listára kerülnek? A válasz egyszerű: átlagos nők, akik egyszerűen csak változást akarnak szerelmi életükben, vagy olyanok, akik egyedülállóak és kalandra vágynak. Sok férfi nehezen érti meg, hogy a nők manapság ugyan arra vágynak, mint a férfiak, esetleg még extrémebb dolgokra. A női emancipációnak mára szemmel látható eredményei vannak, a nők azt tesznek amihez kedvük van ahelyett, hogy a rájuk szabott szerepeket töltenék be.

Ez rögtön egyértelművé válik, mikor megtekintjük a jelentkező nők profiljait, akiknél ráadásul nem ritka a kezdeményezés. Ha egy nő érdekesnek találja a profilodat habozás nélkül kapcsolatba fog lépni veled. Sok férfi nem akarja ezt elhinni és azonnal gyanakodni kezd, hogy ezek kamu profiloktól származó üzenetek. A valóság azonban az, hogy a nők kihasználják a weboldal által nyújtott anonimitást, ezáltal úgy viselkednek ahogy kedvük tartja anélkül, hogy el kéne viselniük a nyilvános társadalmi megvetést.Miert felesleges bajlódni az ingyenes weboldalakkal?

Miközben számtalan viszonyt kináló weboldalt megvizsgáltunk feltűnt egy aspektus, ami minden ígéretes weboldalnál jelen volt:

Szinte az esetek 100%-ban a felhasználók, akik valóban viszonyt, alkalmi kapcsolatot, vagy egyéjszakás kalandot kezdmenyéztek, csakis a weboldal premium verziójában voltak megtalálhatóak.

Erre az egyszerű magyarázat a következő:

Az ingyenes, vagyis inkább ingyenesnek tűnő randi oldalaknál (ingyenes randi oldal nem létezik, mindig van valami buktató vagy rejtett költség) a felhasználók aktivitása rendkívül alacsony. Itt általában kamu profilokkal és egyéb csalási modszerekkel találkozunk, amikkel csak a gyanútlan felhasználót próbálják pénzzel levenni.

Ezzel ellentétben azok a felhasználók, akik hajlandóak és készek fizetni egy alkalmi randi oldal szolgáltatásaiért sokkal elkötelezettebbek, és emiatt itt tökéletesen kitöltött profilokkal, és valódi válaszokkal kitöltött kérdőívvel fogunk találkozni. A randi oldalak prémium verziója egy elválasztóként működik a komolytalan, és a ténylegesen viszonyra vágyók között. Ha csak profilokat akarsz nézegetni valódi találkák helyett, akkor elégedett leszel egy ingyenes tagsággal is.

Ha proaktív akarsz lenni és valódi légyottokra vágysz nem fogod tudni elkerülni hogy fizess a szolgáltatásért. Itt jön a pillanat, amikor a felhasználó rájön, hogy a felhasználók profiljának minősége mennyire eltérő az ingyenes verziókhoz képest.

 

Emellett nem kérdés, hogy egyes weboldalak között is mekkora minőségbeli különbségek vannak. Épp ezért a www.toprandi.com csak olyan weboldalakat találsz ahol a fizetett tagság mindenképpen megéri.